Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartamenty Bajka

Adres obiektu Tetmajera 22b, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Agnieszka i Przemek
Dodano: 2015-06-01
Pobyt od: 2014-05-29 do 2015-06-30
 
 
    

Właśnie wczoraj wróciliśmy z Bajki a czujemy się jak byśmy tam byli cały czas. Jesteśmy cały czas pod wrażeniem. Mieliśmy przyjemność być w apartamencie piaskowym. Korzystaliśmy z oferty przez internet.Wszystko zgodne z opisem w 100% a może jeszcze lepiej.Jeżeli chodzi o Zakopane to z pewnością będziemy kwaterować się tylko w Bajce bo byliśmy mega zadowoleni. Bardzo dziękujemy. Będziemy Was polecać!!! POZDRAWIAMY I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Goście ze Starej Brzeźnicy okolice Częstochowy!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-06-03 10:47:26
Bardzo, bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy serdecznie!!!
 
 

Andrzej i Jola
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-09-12 do 2013-09-22
 
 
    

Wróciliśmy dzisiaj z Zakopanego i gorąco polecamy Apartamenty Bajka. Wszystko było zgodne z naszymi (dosyć wysokimi)oczekiwaniami, a nawet niekiedy je przewyższało. Jeszcze raz polecamy.


 
Michal J.
Dodano: 2009-06-16
 

koniec laby-trzeba bylo do pracy-brry...to co zastalismy,po prostu przechodzi nasze wyobrazania-super ,extra-niczym polska riviera!!!Ale odjazd-polecam wam wszystkim-gospodarze INTELIGENCJA PELNA,do tego zyczliwosc,pomocnosc-lepiej niz przyjaciele-na prawde-przekonajcie sie sami-Jurek,zona i 3 dzieci-czwarte w drodze.Przyjedziemy tu na pewno-jeszcze 8 miesiecy-..Michal z rodzinka


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie