Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartamenty Bajka

Adres obiektu Tetmajera 22b, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 33

 
 

Wiesława Bojko-Kubica
Dodano: 2018-05-06
Pobyt od: 2018-04-28 do 2018-05-04 IP: xx.235.120.5
 
 
 

Świetna lokalizacja, piękne apartamenty, rewelacyjni właściciele. Gorąco poleca


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-05-10 21:34:38
DZIĘKUJEMY!!!
 
 

Aleksandra i Robert
Dodano: 2018-03-09
Pobyt od: 2018-03-04 do 2018-03-07 IP: xx.184.253.162
 
 
   

Piękne miejsce z dala od hałasu. Właściciele to przemili ludzie a apartament piaskowy był wręcz idealny dla nas i co najważniejsze dla naszego pupila. Napewno wrócimy w to urocze miejsce. A jeśli ktoś się zastanawia czy warto? To proszę się nie zastanawiać tylko dzwonić i rezerwować miejsce !!!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-03-10 18:00:35
Bardzo Dziękujemy! Wpis jest niepotwierdzony (a tego wymaga portal spanie.pl ) więc jest widoczny tylko dla mnie.
 
 

Agnieszka i Michał
Dodano: 2017-08-26
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-08-26 IP: xx.254.186.29
 
 
    

Polecam wszystkim którzy chcą zachłysnąć się idealną ciszą i wygodą to prawdziwy raj na ziemi tam poczujecie się jak w domu super lokalizacja czystość na najwyższym poziomie!!!! i przesympatyczni właściciele!!! POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-28 20:46:40
Dziękujemy pięknie ,zapraszamy ponownie!!!
 
 

graziella
Dodano: 2016-01-07
Pobyt od: 2016-01-02 do 2016-01-07 IP: xx.76.212.172
 
 
  

Apartament Piaskowy całkowicie spełnił moje oczekiwania. Wyposażenie zapewniało wszystkie potrzeby. Gospodarze serdeczni i goscinni. Dogodna lokalizacja pozwalała na korzystanie z nart, ale też wielu atrakcji w okolicy. Polecam szczerze.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-07 17:50:41
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy w przyszłości.
 
 

Kasia i Wojtek
Dodano: 2015-11-11
Pobyt od: 2015-10-02 do 2015-10-04 IP: xx.66.187.45
 
 
   

Bardzo polecamy pobyt w Apartamentach Bajka - mielismy przyjemność spędzić tam rodzinny, jesienny weekend całą naszą rodziną. Mieszkaliśmy w apartamencie zielonym. Standard wyposazenia jest znakomity a dbałośc o detale z jaką został urządzony byla zakakująca i smiało można powiedzieć, że przewyższa znakomita większośc tego typu obiektów. Pensjonat położony jest w cichym, spokojnym miejscu, na uboczu, a jednocześnie bardzo blisko centrum. Gospodarze są przemili i potarafią dobrze doradzić, gdzie mozna dobrze zjeść, co warto zobaczyć itp. Na pewno będziemy tam wracać nie raz. BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJEMY I POLECAMY!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-11-13 11:14:50
Ślicznie dziękujemy!!! Pzdrawiamy i zapraszamy ponownie.
 
 

Magda z rodziną
Dodano: 2015-08-06
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-04
 
 
    

Polecamy Bajkę ☺! Drugi nasz urlop w apartamentach i z pewnością nie ostatni . Jest to miejsce w którym mamy wszystko co potrzebne aby odpocząć , ciszę , spokoj , czysto , przytulnie , blisko natury a jak ktoś lubi to Krupówki na wyciągnięcie ręki ☺. Polecamy i pozdrawiamy miłych Gospodarzy ! Do zobaczenia .


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-11 11:16:59
Dziękujemy Państwu i do zobaczenia!!!
 
 

Marek
Dodano: 2014-08-11
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-06
 
 
    

Bardzo polecam ten obiekt. Super lokalizacja blisko centrum oraz szlakow. Apartament byl badzo dobrze wyposazony, mial kuchnie i osobna sypialnie. Co najwazniejsze dla mnie, jest ogrodzony parking i nie trzeba martwic sie o samochod. Wlasciciele tez bardzo mili. Polecam i przyjezdzam za kilka miesiecy znowu tylko do Apartamenty Bajka.


 
 

Jakub
Dodano: 2014-02-09
Pobyt od: 2014-02-04 do 2014-02-12
 
 
    

Jestem tu trzeci raz i ani razu się nie zawiodłem.Gospodarze bardzo,bardzo mili.....szkoda że urlopy są takie krótkie


 
 

Mateusz
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-05-24 do 2013-06-02
 
 
    

Obiekt i obsluga jest fantastyczna! Lokalizacja tez jak w sam raz: blisko natury, jak i innych atrakcji. Apartament byl wyposarzony we wszystko co moze sie przydac w trakcie pobytu. Czysciutko, pieknie i eksklusywnie, a wlasciciele bardzo serdeczni. Widac ze to lubia i dogadzaja wszystkim gosciom. Polecam!


 
Goście z Katowic
Dodano: 2012-06-18
Pobyt od: 2012-06-15 do 2012-06-17
 

Chcieliśmy bardzo podziękować gospodarzom za to, że mogliśmy skorzystać z gościny w "zielonym apartamencie". Jest to bardzo urocze, czyste i urządzone z wielkim gustem miejsce. Miła atmosfera, wszędzie blisko a przy tym bardzo zaciszne miejsce z widokiem na Giewont. Bardzo dziękujemy i z przyjemnośćią wrócimy.


Opinie 1-10 z 33

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie