Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Apartamenty Bajka

Adres obiektu Tetmajera 22b, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 16 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

graziella
Dodano: 2016-01-07
Pobyt od: 2016-01-02 do 2016-01-07 IP: xx.76.212.172
 
 
  

Apartament Piaskowy całkowicie spełnił moje oczekiwania. Wyposażenie zapewniało wszystkie potrzeby. Gospodarze serdeczni i goscinni. Dogodna lokalizacja pozwalała na korzystanie z nart, ale też wielu atrakcji w okolicy. Polecam szczerze.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-07 17:50:41
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy w przyszłości.
 
 

Magda z rodziną
Dodano: 2015-08-06
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-04
 
 
    

Polecamy Bajkę ☺! Drugi nasz urlop w apartamentach i z pewnością nie ostatni . Jest to miejsce w którym mamy wszystko co potrzebne aby odpocząć , ciszę , spokoj , czysto , przytulnie , blisko natury a jak ktoś lubi to Krupówki na wyciągnięcie ręki ☺. Polecamy i pozdrawiamy miłych Gospodarzy ! Do zobaczenia .


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-11 11:16:59
Dziękujemy Państwu i do zobaczenia!!!
 
 

Agnieszka i Przemek
Dodano: 2015-06-01
Pobyt od: 2014-05-29 do 2015-06-30
 
 
    

Właśnie wczoraj wróciliśmy z Bajki a czujemy się jak byśmy tam byli cały czas. Jesteśmy cały czas pod wrażeniem. Mieliśmy przyjemność być w apartamencie piaskowym. Korzystaliśmy z oferty przez internet.Wszystko zgodne z opisem w 100% a może jeszcze lepiej.Jeżeli chodzi o Zakopane to z pewnością będziemy kwaterować się tylko w Bajce bo byliśmy mega zadowoleni. Bardzo dziękujemy. Będziemy Was polecać!!! POZDRAWIAMY I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Goście ze Starej Brzeźnicy okolice Częstochowy!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-06-03 10:47:26
Bardzo, bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy serdecznie!!!
 
 

Marek
Dodano: 2014-08-11
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-06
 
 
    

Bardzo polecam ten obiekt. Super lokalizacja blisko centrum oraz szlakow. Apartament byl badzo dobrze wyposazony, mial kuchnie i osobna sypialnie. Co najwazniejsze dla mnie, jest ogrodzony parking i nie trzeba martwic sie o samochod. Wlasciciele tez bardzo mili. Polecam i przyjezdzam za kilka miesiecy znowu tylko do Apartamenty Bajka.


 
 

Andrzej i Jola
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-09-12 do 2013-09-22
 
 
    

Wróciliśmy dzisiaj z Zakopanego i gorąco polecamy Apartamenty Bajka. Wszystko było zgodne z naszymi (dosyć wysokimi)oczekiwaniami, a nawet niekiedy je przewyższało. Jeszcze raz polecamy.


 
 

BASKA
Dodano: 2013-09-20
Pobyt od: 2013-09-11 do 2013-09-19
 
 
    

REWELACJA!!!


 
 

Agnieszka i Włodek
Dodano: 2013-08-21
Pobyt od: 2013-08-02 do 2013-08-16
 
 
 

Apartamenty Bajka jest to pierwsze od 20 lat naszych przyjazdów do "stolicy Tatr" miejsce w Zakopanem, do którego bardzo chętnie wrócimy! Klimat tego domu jest niezwykły, m.in za sprawą dobrze rozumiejących potrzeby turystów Gospodarzy. Wysoki standard opatrzony spokojem tego domu, dyskrecją, doskonałą atmosferą do wypoczynku szczególnie na gustownie ukwieconych balkonach z Giewontem. Szczerze POLECAMY!


 
 

Mateusz
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-05-24 do 2013-06-02
 
 
    

Obiekt i obsluga jest fantastyczna! Lokalizacja tez jak w sam raz: blisko natury, jak i innych atrakcji. Apartament byl wyposarzony we wszystko co moze sie przydac w trakcie pobytu. Czysciutko, pieknie i eksklusywnie, a wlasciciele bardzo serdeczni. Widac ze to lubia i dogadzaja wszystkim gosciom. Polecam!


 
 

Agata Wiecek
Dodano: 2013-07-04
Pobyt od: 2011-06-24 do 2013-07-01
 
 
    

Najlepszy urlop od 15 lat. Warunki mieszkaniowe ,wlasciciele l,okalizacja na szostke z plusem. Oczywiscie polecamy.


 
 

cezar
Dodano: 2013-07-04
Pobyt od: 2012-06-24 do 2013-07-01
 
 
  

wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.


Opinie 1-10 z 11

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie